В Одесі ветеран АТО Костянтин Іванов і його наречена – блогер Вероніка Нальоту – вирішили відгуляти перший день подружнього життя «якось незвично».

Природно, весело, може бути, навіть екстремально. Словом, так, щоб запам’яталося не тільки їм самим, а й друзям, родичам, знайомим. І щоб торжество побачили якомога більше людей, притому в різних районах міста. Зупинилися на «трамвайному» варіанті.

Гості – до пари молодятам: захопленню, посмішкам і веселощів не було кінця! Прямо в вагоні був організований невеликий фуршет: шампанське, фрукти, легкі закуски – з таким арсеналом катання проходило ще веселіше.

Вероніку і Костянтина вітали, дарували подарунки. Тут же організували музичний супровід – співали пісні про кохання і навіть танцювали на честь молодих, а також з великим ентузіазмом кричали: «Гірко!». Місто зустрічав «Трамвайчик щастя», що їхав від центру до околиці, посмішками і здивованими поглядами, машини вітально гули, пішоходи та пасажири проїжджаючого повз громадського транспорту радісно махали руками, а закохані парочки з заздрістю дивилися вслід …