У Запоріжжі чоловік зробив постріл із гвинтівки в напрямку автомобіля кандидата в депутати міської ради. Після свого вчинку злоумисник втік, але поліцейським вдалось його відшукати.

Подія трапилася ввечері 15 жовтня, повідомили в пресслужбі Національної поліції Запорізької області

15 жовтня близько 18-20 до чергової частини Комунарського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від кандидата в депутати міської ради, 1965 року народження про те, що на вулиці Приватній невідома особа з невстановленого предмету здійснила постріл в бік її автомобіля «Фольксваген Кадді».

“Для з’ясування обставин на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції на чолі з керівництвом. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Наразі триває огляд місця події”, – йдеться в повідомленні.

Пізніше особа порушника була встановлена. Ним виявився місцевий житель 1979 року народження. При проведенні огляду з його будинку на вулиці Приватній вилучили пневматичну гвинтівку, з якої, за попередніми даними, був пошкоджений автомобіль кандидата в депутати.

“Пневматичну зброю буде направлено на проведення експертного дослідження, а її власника доставили в Комунарське відділення поліції для дачі пояснень. Вирішується питання правової кваліфікації вказаної події”, – уточнили в поліції.