Вже стало закономірністю, що чим ближче ми найближаємоь до виборів, тим більше спливає назовні скандальних справ, висловлювань, чорного і найрізноманітнішого в кольоровій гамі піарів.

Що поробиш. Кожен пробивається до депутатської верхівки по-різному. А найцікавіше в цій ситуації е постійна інтрига, адже ніколи не знаєш, яка інформація стане доступною для загалу.

Так сталося на цей раз. Мало того, цьогорічний політичний скандал вийшов вельми гучний.

Мова йде про народного депутата Ігора Скосара, який в інтерв’ю телеканалу ZIK зізнався, що у 2012 році заплатив $6 млн за прохідне місце у списку Об’єднаної опозиції "Батьківщина" на парламентських виборах.

"Немає жодних таємниць. За місце у списку "Батьківщини" я заплатив гроші – $6 млн. Платив безпосередньо Миколі Мартиненку, якому дали "добро" Яценюк і Турчинов: ті були присутні на переговорах при узгодженні суми. Гроші в кілька траншів відвозив до штабу "Фронту змін", – заявив Скосар.

У підсумку маємо дві сторони медалі. Перша, політичний скандал, запущена тінь на Яценюка та його штаб. Друга, журналісти народного контролю молодці, так ще до Добродомова похвала дійде, адже хто як не він більше асоціюється, як і з програмою, так із каналом загалом.

І так, всі молодці ! Злодії й добродії розкрили карти. Але чи все насправді є таким як здається?

Зрозуміло, що наразі Олександр Турчинов і Арсеній Яценюк не поспішають коментувати заяви депутата.

Та і сам пан Скосар має неоднозначну репутацію. В політичному середовищі його та кілька однопартійців «охрестили тітушками» після того, як 4 квітня 2013 року він разом з трьома іншими нардепами написав заяву про вихід з ВО "Батьківщина".

Цікаву інформацію для роздумів подає на своїй сторінці у Facebook Єгор Чечеринда.

"Глибокоповажна "тушка" Ігор Євгенович Скосар в рамках нинішньої виборчої кампанії розповідає на одному з українських телеканалів, як його начебто колись брали у прохідну частину списку однієї з партій за 6 мільйонів доларів… А ось власноруч написаний ним документ про відкликання своєї ж заяви про вихід з фракції цієї партії. Особисто я нарахував 8 (!) граматичних помилок", – зазначив журналіст.

10711057_10205137547860771_6804022430187929811_n

І хоч коментарів від глави Народного фронту немає, партія не заставила себе чекати на відповідь.

А продовжилась історія судовим позовом ! Партія назвала показану в ефірі телеканалу ZIK заяву народного депутата Ігоря Скосара спробою помсти з боку генерального директора медіахолдингу ZIK, кандидата в народні депутати Дмитра Добродомова. Таке повідомлення опубліковано на офіційному сайті партії.

«Прес-служба партії «Народний фронт» заявляє, що активне тиражування заяви Ігоря Скосара про «політичну корупцію» з його минулого є нічим іншим, як спроба дискредитації відомих політиків Майдану з боку «тушок-перебіжчиків», які сьогодні намагаються пролізти у владу, використовуючи будь-які методи. На жаль, така практика «політичних замовлень» лишається звичним явищем в українській політиці і після Майдану. Скосар – це «тушка», яка два роки служила Януковичу, і навіть у час, коли тривали розстріли на Майдані, голосувала за диктаторські закони 16 січня, і досі перебуває на волі», – йдеться в заяві.

Згідно з повідомленням, «Народний фронт» вважає, що пан Скосар використав телеканал ZIK та програму у власних цілях. При цьому у заяві згаданий і генеральний директор каналу ZIK Дмитро Добродомов. «Сам пан Добродомов сьогодні є кандидатом у народні депутати по 115-му виборчому округу, і його інформаційна «допомога» приспішникові Януковича має просте пояснення – помста «Народному фронту» через відмову партії підтримати його на виборах і висування на тому ж окрузі власного кандидата», – наголошують в партії.

Снимок

У підсумку, щоб не заявляла кожна із сторін, остататочну інформацію ми отримаємо лише після судового рішення.

 

Автор: Кай Кіт