Негода на обласний центр налетіла о 17-й годині вечора та вирувала близько 10 хвилин. За цей час вона встигла пошкодити дерева, будівлі, електроопору та травмувати двох людей. Про це повідомили у прес-службі ДСНС України у Сумській області, – передає Корупція Інфо

Популярне: Терміново! Жорстокий напад на дитину! Від подробиць закипає кров!

За їх інформацією, у результаті сильного буревію на вул. Кондратьєва, 50 в обласному центрі з даху 5-поверхового житлового будинку зірвало покрівлю. Зараз металеві пластини комунальники зняли та поклали вниз біля будинку. Крім цього, на вул. 20-років Перемоги буревій повалив білборд, а на по вул. Олександра Олеся електроопору, яка під час падіння перекрила дорогу та обірвала комунікації.

На вул. Береста, 5, від дерева відірвалася гілка, яка побила вікна в будинку, обірвала електричні дроти та пошкодила покрівлю 9-ти поверхового будинку.

Постраждали у результаті негоди і двоє жителів обласного центру. Їм надали необхідну медичну допомогу та зараз вони перебувають під наглядом лікарів.


За словами завідуючого сектором Сумського гідрометцентру Юрія Литвинова, пройшов буревій у Сумах локально. Зачепив центр міста та деякі вулиці.