Близько 15-20% отримувачів субсидій у зв’язку з введенням нових правил потрібно буде звернутися до органів соцзахисту за переоформленням субсидії, передає Корупція.Інфо

Про це повідомив директор Департаменту державної соціальної допомоги Мінсоцполітики Віталій Музиченко, повідомляє прес-служба міністерства.

"Цим людям просто треба звернутися до органів соцзахисту і подати пакет документів – заяву та декларацію – аби визначити право на субсидію. Тим, у кого статки не змінюються, які нічого не купували і у складі сімей немає працездатних осіб, які декларують відсутність доходу, – право на субсидію зберігається автоматично", – сказав Музиченко.

Як повідомлялося, 27 квітня Кабінет міністрів вніс зміни до програми призначення субсидій: з наступного опалювального сезону розраховувати на субсидію не зможуть ті, хто приховує статки, має великі будинки чи квартири або має тіньову зайнятість.

Популярне: Держава може відмовити у знижці на "комуналку": 7 причин втратити субсидію у 2018 році

28 квітня директор департаменту державної соціальної допомоги Мінсоцполітики Віталій Музиченко заявив, що приблизно 15-20% тих, хто сьогодні отримує субсидії, можуть втратити право на пільги з початку нового опалювального сезону.