З початку наступного року правоохоронні органи будуть перевіряти ідентифікаційні жетони у тварин Львова. З 1 січня 2017 року за відсутності на ошийнику такого жетона на власника чекатиме штраф. На даний момент триває реєстрація, яка розпочалась чотири місяці тому, нині оформлено 1900 тварин. – повідомляє Корупція.Інфо

За минулий час львів’яни зареєстрували майже 2000 домашніх улюбленців. Серед них чомусь тільки 8 котів. Щодня в ЛКП більше як 100 людей, які хочуть зареєструвати тварин.

Про будні в ЛКП “Лев” поділилась секретарка Алла Галянт:”Щоб отримати жетон для тварин, люди приходять зранку, щоб зайняти чергу; реєструють більшість породистих собак, таких як кокер-спанієль, вівчарка, лабрадор, йоркширський тер’єр, але бувають і власники звичайних дворових песиків”.

Наразі реєстрація продовжується, а для того щоб покращити оперативність роботи, відтепер реєструвати тварин можна у 7 ветеринарних клініках міста. На порталі ЛКП “Лев”, там можна пройти он-лайн реєстрацію, а вже у найближчій ветклініці ви отримаєте ідентифікаційний жетон. За порушення даного правила з 1 січня каратимуть штрафом, проте його розмір досі не визначено.