У центрі Луганська роз’їжджає БМП-97, він же КамАЗ-43269 "Постріл". Саме така машина є новою розробкою ВПК Росії.

Таку інформацію розмістив у своєму блозі zloy-odessit, новину повідомляє «Преса України».

Він повідомляє, що саме ця машина знаходиться а озброєнні ЗС РФ, а їх кількість складає більше ніж 150 одиниць.

"Так-так, говорили ватники, що їх бравое ополчення "отжало" у ВСУ танки, от у них і є танки, говорили, що віджали Гради і Урагани, Бтр і БМП… причому віджимали в сотнях. Гаразд, удамо, що віримо маячні божевільних, але як пояснити появу в центрі окупованого Луганська БМП-97, він же КамАЗ-43269 "Постріл", новітня розробка ВПК Росії і знаходиться на озброєнні ЗС РФ у кількості трохи більше 150 одиниць!" – пише він.

Також автор спостереження додав:  "Бронеавтомобіль складається на озброєнні російської 7-ї військової бази в Гудауті (Абхазія), де використовується як автомобіль розвідки, підрозділів антитерору всіх дивізій РВСН, а так само використовується регіональними спецпідрозділами ФСВП".

Відомо, що частина таких автомобілів оснащена обладнанням, за допомогою якого можна здійснювати запуск літальних безпілотних апаратів, які займаються шпигуванням на передовій частині.

Нагадуємо, що спікер Антитерористичної операції Андрій Лисенко повідомив про чергову провокацію з боку так званої Луганської народної республіки, де готові до запуску поїзда Луганськ-Москва.

 

NEWT