Більшість народних депутатів забули, навіщо були обрані до Верховної Ради, для багатьох з них головне – гроші, вважає журналіст, засновник інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитро Гордон, передає Корупція.Інфо

Багато народних депутатів в Україні виконують вказівки багатих людей, а не служать інтересам держави. Таку думку в ефірі телеканалу "112 Україна" висловив журналіст, засновник інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитро Гордон.

Популярне: Пенсіонерів хочуть звільнити від сплати комуналки. У Раді зареєстрували законопроект

"Це мавпочки, які виконують волю господарів і голосують за те, що їм скажуть. Хто господарі? Наші олігархи, просто багаті люди і політики. І у кожного свої мавпочки. Чи можливий бунт мавпочок? Неможливий. Туди спеціально підбирають тих, на кого є або компромат (тільки мавпочка голову піднімає – її по вухах клац: "А ти куди?"), або з ким є особисті зв'язки, або з ким пов'язують гроші. мавпочка гроші отримує і розуміє, що кращих вона не знайде. Бунт буває тільки тоді , коли мавпочок перекуповують сильніші ", – сказав Гордон.

За його словами, у більшості депутатів немає переконань, головне для них – гроші.

"Ці істоти часто без будь-якої ідеології. Ідеологія у них одна – долар і євро. Звичайно, іноді настає момент, коли навіть найбільш цинічні мавпочки починають раптом розуміти, що життя проживають бездарно, що ощасливити народ не змогли, зробити щось для країни не змогли … Але вони женуть від себе ці думки … вони надягають на себе депутатський значок, роздуваються від усвідомлення власної важливості і їдуть в рідне село, де раніше були просто Колею, а тепер – "Микола Петрович, депутат", – сказав журналіст.

Гордон підкреслив, що в Раді є винятки, наприклад, народні депутати від Блоку Петра Порошенко Віктор Пинзеник і Валерій Карпунцов.

"Можна ще ряд депутатів назвати, які інтелектуально підготовлені, освічені, знаходяться в своїй тарілці і вносять посильний внесок у розвиток України, але переважна більшість – це ганьба", – вважає журналіст.

На його думку, багато депутатів забули, навіщо було обрано в Раду.

"Якщо ти йдеш у депутати, ти повинен розуміти, що це робота. Ти повинен при можливості бути присутнім на всіх засіданнях і особисто голосувати за себе. Більше нічого", – зазначив Гордон.

Журналіст вважає, що за ситуацію, що в парламенті ситуацію несуть відповідальність і виборці, які голосують за таких кандидатів.

"Оскільки мені нікуди не треба обиратися, я скажу головне: більшість наших виборців – ідіоти, які вибирають собі подібних за гроші, за пустопорожні обіцянки, за подачки." Симпатичний мужик, буду за нього голосувати ".