Ці ліки застосовують при лікуванні остеоартрозу та міжхребцевих остеохондрозів.

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, яка раніше заборонила "Артифрин-Здоров'я Форте" серії 0010218, встановила ще дві заборони на ліки, які не відповідають основам законодавства.

Під постійну заборону потрапив "Структум" (Structum 500 mg, 60 kapsulek) серія G02010 компанії "Pierre Fabre Medicament", Francja. Препарат був ввезений на територію України з порушенням вимог законодавства – ліки ввезено без перекладу з іноземної мови (польської).

Також на території України заборонено реалізовувати, застосовувати і зберігати розчин для ін'єкцій "ГЕПАРИН-Індар" Серія АВ 178-1/1, 5000 МО/мл, по 5 мл (25000 МО) у флаконі; по 1 або по 5, або по 100 флаконів в пачці, ТОВ "Юрія-Фарм", Україна.

Популярне: 700 гривень для кожного: Хто з українців і за що може отримати премію від держави

"Гепарин" потрапив під постійну заборону на підставі невідповідності зразків серії 131216А.

Розчин використовують для профілактики і лікування тромбоемболічних захворювань та їх ускладнень, при операціях на серці та судинах, прямому переливанні крові, діалізі тощо.

Нагадаємо, в Україні заборонили популярні ліки від кашлю. Заборону на препарат від кашлю "Амброксол" виробництва української фармацевтичної компанії "Лекхім-Харків" оголосила Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками. Крім того ми писали, що в Україні заборонили низку важливих ліків: опублікований список.