Колишній народний депутат від фракції "Свобода" викладачка НУ "Львівська політехніка" Ірина Фаріон, відома, як затятий борець за українську мову, котра часто потрапляє через це у скандали, вважає, що  Україну може врятувати лише президент-націоналіст.

На думку Фаріон, президентом України має стати Руслан Кошулинський. 

Про це екс-нардепка ВО "Свобода" розповіла під час свого інтерв'ю виданню "Золочів.нет".

"Я просто знаю, що якщо ми не оберемо президента-націоналіста, то далі відкинемо розвиток країни років на 50. Ми маємо орієнтуватися на сусідню країну, яка називається Польща. 

Популярне: Можна не платити? Газовики розповіли, що робити з вказаним в нових платіжках боргом

Польща свого часу обрала націоналістичну владу і семимильними кроками рухається у глибину і своєї культури, і своєї історії, і питомої економіки… Нам не потрібні слабкі християни. Тих 12, які були при Христові не всі були сильні, були й слабкі. Яскравий приклад – це Тома і Юда. Не ставаймо Томами, не ставаймо Юдами. Не зробімо навіть того, що зробив апостол Петро, а потім виправлявся.

Ми маємо можливість не зробити помилки тепер, на тих виборах, проголосувавши поки що за того, який здається, що він у меншості. Їх тоді християн було дуже мало, але ніхто не може дати собі раду з ідеологією християнства вже понад 2 тисячі років", – заявила Фаріон.

У той же час викладачка схоже заплуталась у любові до ближнього. Вона потрактувала божу заповідь на свій лад.

"Ніхто нас, українців, не змусить відступитися від ідеї любови до ближнього. А ближній це той, що подібний до мене. Вибачте, але до мене не подібен: ні Порошенко, ні Тимошенко, ні Зеленський, ні Вакарчук, ні всі інші" – констатувала Ірина Фаріон.

Фаріон також вважає, що в випадку перемоги на виборах Володимира Зеленського, з України "буде сміятися цілий світ".

"Комік яко президент буде тільки в трагікомічному суспільстві. Якщо суспільство трагікомічне, якщо суспільство мислить категоріями дегенератів, а це яскравий представник дегенератства, то воно заслуговує на коміка. 

Тоді з того суспільства дійсно буде сміятися цілий світ. Суспільство не хоче пізнавати правду. Воно сміється разом з дегенератом Зеленським, воно співає разом зі ще одним на прізвище Вакарчук" – додала Фаріон.