Сьогодні мільйони людей продовжують сподіватися на вирішення своїх складних проблем, не докладаючи до цього зусиль, бажають змінити навколишній світ, не бажаючи змінюватися самі.
Шанувальникам така заява не сподобалась, в коментарях до допису, вони назначають, що українці – це не натовп, і вони хочуть нових змін, нових не корумпованих обличчь, принаймі так вони протрактували заяву Турчинова. 

Подаємо його слова в оригіналі:

Про це йдеться на його сторінці у Фейсбук.

"Сьогодні свято входження Ісуса Христа в Єрусалим.

Багато хто знає біблійну історію про те, як радів народ, коли Ісус в’їжджав на віслюку до Єрусалиму. Як йому кричали "Осанна!" та кидали під ноги одяг та пальмове гілля ті самі люди, які вже через декілька днів, не дочекавшись омріяних див, дармової їжі, зцілення та швидких перемог, вимагали його розіп’яти.

Ця історія свідчить про марність, нестійкість та умовність уподобань та симпатій натовпу, які за лічені дні можуть перетворитися на роздратування і лють.

Як і дві тисячі років тому, так і зараз більшість людей плекає надію покращити своє життя не тяжкою працею, а завдяки диву. Перемогти жорстоких зовнішніх ворогів не ціною єднання, надзусиль і втрат, а дивним чином – "переконливими обіцянками" та харизмою чергового лідера.

Мільйони людей продовжують сподіватися на розв’язання своїх складних проблем, не докладаючи до цього зусиль, бажають змінити навколишній світ, не бажаючи змінюватися самі.

Як і дві тисячі років тому, так і зараз настрій натовпу, що не отримав задоволення своїх забаганок, вмить перетворюється на оскаженілість і жагу жорстокої розправи.

Як і дві тисячі років тому, так і зараз люди не розуміють Христа, який прийшов у цей світ не для того, щоб розважати, годувати чи лікувати, а щоб дати нам свободу – свободу від гріха, дати нам можливість зрозуміти сенс власного життя та отримати перемогу над брудом власної душі і перемогу життя над смертю! 

Наразі ж екперти ж радять Виборцям радять вгамувати емоції.

Кандидати в президенти Петро Порошенко і Володимир Зеленський пройшли «тест на цивілізованість», а тепер зробити це повинні й їхні виборці. Так вважає аналітик громадянської мережі Опора Олександр Клюжев.

«Після 20:00 кандидати пройшли певний тест на цивілізованість, попри те, що кампанія була важкою для них, і для Володимира Зеленського, і Петра Порошенка. І мені хотілось би, щоби виборці пройшли цей тест, щоби зрозуміли, що все одно їм спільно будувати цю країну», — сказав Клюжев в ефірі Громадського.