11 червня, відбулося засідання Конституційного Суду. Виявилося, що Парубій вирішив приховати від цього органу важливу інформацію про наявність коаліції. Таку заяву зробив юрист Андрій Портнов, про це повідомляють журналісти Hyser.

Спеціаліст перекваліфікував цей скромний набір слів на юридичну мову, і вийшла дивна картина. З'ясувалося, що Парубій, діючи цілком свідомо і за попередньою змовою з Порошенком і депутатами БПП і НФ, без конституційних підстав і маючи хибне уявлення про державні інтереси, узурпували владу, тим самим сформувавши уряд без коаліції.

В результаті, неконституційне формування уряду відкрило можливості зазначеним особам встановити контроль над бюджетом і використовувати державні активи, ресурси, корисні копалини і державні органи з метою наживи і особистого збагачення.

"З'явиться мудрий прокурор, – відразу в'язниця", – відкрито заявив Портнов.

Окрім того, вчора на телеканалі NewsOne відбулася передача "Епіцентр української політики", головним гостем якої став юрист Андрій Портнов. Після повернення з Австрії в Україну юрист взявся за справи проти Порошенка і його оточення.

Екс-президенту закидають серйозні злочини – держзраду, розкрадання в енергетиці та розв'язання війни.

Важливий фактор – слідчі відомства відкривають справи без примусу з боку суду (як це зазвичай буває, коли правоохоронці не горять бажанням що-небудь розслідувати). А САП, швидше за все, взагалі сама ініціювала справу проти президента. 

"Я вірю і сподіваюся, що до кінця року Порошенко обов'язково буде сидіти у в'язниці", – заявив Портнов. 

Він розраховує на те, що вже до кінця червня все майно колишнього президента Порошенко буде заарештований. І для цього немає жодних юридичних перешкод.

"Якщо ж це буде блокуватися прокурорами, ми будемо називати їх прізвища", – зазначив Портнов. 

Також, стало відомо, що Портнов звинуватив Порошенка у відмиванні грошей, легалізації незаконних доходів і несплаті податків. В Державне бюро розслідувань надійшло нову заяву щодо Петра Порошенка, який подав юрист Андрій Портнов. За його словами, екс-президент, перебуваючи в складі організованого злочинного угруповання заволодів телевізійним каналом "Прямий", оформивши його на офшорну компанію, яка фіктивно належала Володимиру Макеєнко.