Українці продовжують активно обговорювати в Мережі спадщину “Режиму Порошенка”. Так блогер і юрист Михайло Шнайдер у себе на сторінці розповів про одного чиновника часів Порошенка, який напрацював собі на “космічну” пенсію.

“Знайомтеся це Володимир Жербицький. Володимир Геннадійович отримує найбільшу пенсію в Україні. Він не герой Війни. Не Космонавт. І навіть не Вчений. І навіть не народний Артист. Жербицький … колишній перший заступник головного військового прокурора, Анатолія Матіоса. Володимир Геннадійович завдяки судам імені Петра Олексійовича, оформив собі пенсію в розмірі … 40 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ в Місяць. Маючи мільйони гривень на рахунках, десятки квартир і будинків, Жербицький отримує такі ВЕЛИЧЕЗНІ Гроші “, – пише Шнайдер.

Блогер також додав, що все це відбувається на тлі мізерних пенсій простих українців.

“І це відбувається в той час, коли МІЛЬЙОНИ простих українських пенсіонерів, які все своє життя важко працювали, справно платили податки і відрахування, отримують жалюгідні Копійки. Я сподіваюся, що наша нова влада, нарешті наведе порядок і встановить справедливість, з пенсійними виплатами. І ми більше ніколи не почуємо, про таких VIP-пенсіонерів .. “, – констатував Михайло Шнайдер.