Відому артистку ретельно оберігають від уваги репортерів, що пропонують за відомості про зірку понад мільйон рублів. Поруч з палатою Анастасії постійно хтось чергує, а в лікарні є підземний поверх, куди неможливо потрапити без лікаря.

47-річна Анастасія Заворотнюк, як і раніше знаходиться в одній з московських клінік. За останніми даними, пухлина зірки серіалу “Моя прекрасна няня” визнана неоперабельною. Але ні лікарі, ні родичі артистки з офіційною заявою з приводу здоров’я та діагнозу актриси за весь цей час так і не виступили.

Потрапити в клініку, де проходить лікування Заворотнюк нереально: на вході в будівлю охоронці перевіряють кожного, хто входить, ще кілька людей цілодобово чергують поруч з палатою зірки. Щоб отримати інформацію, репортери готові на крайні заходи: за словами однієї з працівниць, медикам пропонують до мільйона рублів за будь-які відомості про здоров’я Анастасії.

Але навіть за таку щедру винагороду отримати дані неможливо – все діагнози і план лікування засекречені, повідомило джерело “Співбесідникові”.

У лікарні є й інша система захисту. Відділення променевої діагностики знаходиться на підземному поверсі, і потрапити туди можна тільки в супроводі лікаря.

Дізнатися про хворобу Анастасії Заворотнюк від її колег і друзів теж навряд чи вийде. Юрій Ніколаєв, з яким зірка вела кілька проектів, розповів, що нічого не знає про здоров’я артистки, а припускати свої версії не хоче.

Миколаїв молиться за здоров’я Заворотнюк і сподівається, що їй допоможе любов її чоловіка Петра Чернишова.

“З появою Петра в її житті вона засвітилася щастям. І я радів їх союзу з Петром. Він хлопець дуже хороший, порядний. <…> І зараз Петя робить все можливе, щоб хвороба відступила. А всім нам треба молитися”, – цитує слова Юрія Ніколаєва “Комсомольская правда”.

За деякими даними, Анастасія Заворотнюк привезли в клініку 13 вересня з діагнозом “гліобластома”. Після її частково паралізувало, а потім вона була підключена до апарату штучної вентиляції легенів. Директор артистки дає зовсім інші відомості про її здоров’я.