На 81 році життя не стало всесвітньо відомого актора

Стало відомо про смерть Майкла Джея Полларда. Він відійшов в інший світ в Лос-Анджелесі у віці 80 років.

З США прийшли сумні новини – помер один з найяскравіших виконавців у фільмі «Бонні і Клайд» актор Майкл Джей Поллард. Саме роль К. У. Мосса у вищезгаданій картині і принесла світову популярність тоді молодого, але вже досвідченого актора.

Майкла Джея Полларда часто називають «королем епізоду» – за свою тривалу кар’єру в кіно і ТБ етнічний поляк з Нью-Джерсі (США) зіграв 115 ролей у фільмах і серіалах, найвідоміші – серіал «Танго і Кеш», «Зоряний шлях», «Театр Рея Бредбері», «Кримінальна історія», «Арізонська мрія», «Дикі ангели».

В клініці ім. Рональда Рейгана медики констатували зупинку серця артиста.

Майкл Джон Поллак-молодший народився 30 травня 1939 року в Пассеик (Нью-Джерсі, США). Його батьки етнічні слов’яни – поляки, батько Майкл Джон Поллак і Соня Дубанович. Навчався в акторській студії в Нью-Йорку. Дебют на ТБ у Майкла Джона Поллака-молодший відбувся в 1958 в шоу «Омнібус». У 1959 році він зіграв у серіалі «Альфред Хічкок представляє», а також у відомій «Людської комедії». Зоряний годину актора настав у 1967 році – картина «Бонні і Клайд», де він зіграв, принесла йому номінації на «Золотий глобус» «Оскар» і «BAFTA».