Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар’єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото.

Знаменитість виставила свіжий кадр, позуючи в жіночному ніжному образі. Так, артистка приміряла довгу облягаючу вечірню сукню білого кольору, яка дуже навіть схожа на весільну, а також змінила зачіску, зробивши чубчик.

“З добрим серцем, з любов’ю готуємося зустріти Новий рік. Як настрій?”, – поділилася емоціями Лорак.

Шанувальники не пройшли повз такого фото і розділилися на два табори. Одні похвалили співачку, інші ж розкритикували.

“Жахливий чубчик. Ви не бачите?”, “Яка гарна! А фігура, слів немає 👏🔥”, “Клеопатра!!!!!!!!!!!!!!!”, “Шось змінилося в зовнішності”, “Половина наполовину від Ані лорак”, “З чубчиком на Ольгу Сумську схожа стала..або це через ін’єкції…”, “Кароліна ти гарна дівчинка але не потворь себе більше. Тобі не до лиця .Через пару пластик перетворишся на жабу.”, “Чому всі наші зірки стають за обличчям однакові? ! Як під копірку! Де ваша індивідуальність? Розчарована”, “Чому ви, артисти, як мавпи з одного острова. Як ніби вам дана команда: Стрижемо чубчика» і ви всі по цій команді почали його стригти. Бабкіна, Лобода, Волочкова…. тепер Ви 🙈🙈🙈”.

Зазначимо, Ані Лорак останнім часом постійно експерементує з образами і стилем. Співачка намагається виглядати молодшою. Можливо це пов’язано з її молодим коханцем, який молодший за неї на 15 років.