c54b5f1e6ea3796a916ee43d7f3e419d1417680759

Про це повідомляє прес-служба СБУ, передає Корупція.інфо

"Затриманий контррозвідкою СБУ 34-річний місцевий житель на прізвисько "Русич" ("Борода") спільно з самопроголошеним "комендантом" міста Борисовим-Чеченом в квітні минулого року був одним з організаторів масових заворушень, які призвели до людських жертв серед мирного населення. "Борода" входив до незаконні збройні формування так званої "Російської православної армії", на його рахунку вчинення тяжких злочинів із застосуванням автоматичної зброї, умисних вбивств, повідомили в СБУ.

Його спільник, 1961 р. н., теж був на перших ролях в антиукраїнських акціях в Маріуполі. Виконуючи безпосередні вказівки Чечена, блокував і захоплював будівлі органів влади, військову частину, підбурював людей до масових заворушень, під прикриттям яких спільно з поплічниками здійснював відверто кримінальні насильницькі злочини проти громадян.

Читати: СБУ затримала депутата за готовність “зустрічати російські танки”

Разом з соратниками бандити захоплювали адміністративні будівлі, викрадали і катували людей, здійснювали збройні напади, привласнювали транспортні засоби, сказано в повідомленні.

Обидва бойовики були залишені ватажками бандформувань в Маріуполі для ведення законспірованої підготовки до вчинення терактів і диверсій, формування информаторской мережі".

Співробітники СБУ виявили схрон зі зброєю, облаштований затриманими бойовиками на території одного з приватних промислових підприємств Маріуполя", – йдеться в повідомленні.

 

Снимок Снимок.JPG22