Народний депутат Олексій Гончаренко неординарно привітав українців з наступаючим Новим 2021 роком. Своє відеопривітання він записав на тлі сцени, на якій артисти з “95-го кварталу” виконують популярний номер, зокрема, Володимир Зеленський грає геніталіями на роялі.

“Ну як вам цей рік, насміялися? Римляни говорили, що історія держави – це історія їх правителів. І вони створили велику державу. А подивіться на цього” клоуна “. Це і є сучасна історія України. Смішно? Вже не надто. Соромно? Так. Як жалюгідний блазень на троні короля “, – звернувся до українців Гончаренко.

У вітальному відео нардеп зробив відсилання до свого торішнього ролику, в якому бажав українцям в 2020 викинути “зелень”.

“Рік тому я говорив вам, що пора викидати” зелень “! І результати місцевих виборів, рейтинги, рівень довіри показують, що нам це вдалося. Ми викинули” зелень “, а в наступному році пора викидати і” клоуна “. З Новим роком , українці! “, – резюмував Олексій Гончаренко.

Відзначимо, раніше ми писали, що Партія “Європейська солідарність”, членом якої і є Олексій Гончаренко опублікувала 31 грудня на своєму YouTube-каналі ролик з новорічним побажанням п’ятого президента України і лідера цієї політсили Петра Порошенка, який від початку підписала як “привітання справжнього Президента України “.

На відеозапис звернули увагу користувачі соціальних мереж.

“Новорічне привітання справжнього Президента України – Петра Порошенка”, – говорилося в назві ролика.

Відзначимо, що як пише “Українська правда” Президент Володимир Зеленський в новорічному зверненні розповів дітям про боротьбу з коронавірусом, кредитах для бізнесу, будівництві доріг і мостів, повернення українців додому і ситуацію на Донбасі. Побажання для громадян прозвучали як від глави держави, так і від дітей.

В цьому році у президента створили відео в форматі бесіди з маленькими українцями. Саме їм Зеленський і розповів про минулий рік.

Президент зазначив, що в цьому році в Україні були події, якими можна пишатися, але і були ті, за які соромно. Що стосується останніх, то у зверненні до українців нагадали про бунт в Нових Санжарах. Згадали в Офісі і про катастрофу літака МАУ в Ірані, лісових пожежах на сході України, падінні літака Ан-26 з курсантами під Чугуєвом.

Приділив увагу президент і ситуації на Донбасі. За його словами, 2020 нагадав українцям, що означає тиша, зазначивши зменшення обстрілів і втрат серед наших військових.