Ворог продовжує наступальні дії на Харківському напрямку, але наші сили вправно відбивають атаки та беруть в полон російських загарбників.

Як відомо, російське командування відправляє свій особовий склад на мінні поля як мʼясо, без необхідної амуніції та озброєння — в кінці-кінців більшість з них або загинула, або потрапила в полон. Будь-які спроби наступу на Харківську область будуть безрезультатними і приведуть до ще більших втрат.

Станом на зараз в полон потрапили старший лейтенант Акименко Олександр Юрійович, Ярликов Павло Володимирович, Фатєєв Денис Сергійович, Крюков Сергій Олександрович, Нєкрасов Євгеній Павлович, Крименко Віктор Генадійович.

Тим часом відомий російський журналіст, блогер Майкл Наки заявив, що наступ у Харківській області принесе російській армії більше проблем, аніж плюсів.

«Захід у Харківську область мені здається неймовірно тупою ідеєю армії Росії. На мій погляд, він викликаний тим, що в доповідях нагору ситуація в армії РФ і на полі бою виглядає значно краще, ніж у реальності. На кожному етапі ланцюжка згладжуються «мінуси» і вигадуються «плюси». Тому на рівні Шойгу, а то й Путіна цілком можуть думати, що є резерви для посилення атак на Донеччині, поки «Північ» відволікатиме ЗСУ на Харківщині.», — заявив Майкл Наки.

Журналіст вважає, що наступ на Харківську область нічого, крім сточування резервів та втрати і так дефіцитної техніки – російської армії не принесе. Там просто немає для цього умов. А наступ у Донецькій області сильно інтенсифікувати теж не вийде, тому що, а звідки раптом візьмуться резерви, яких не було навіть на коридорі в Очеретине?