коломойський

Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігор Коломойський запевняє, що його присутність під час конфлікту в "Укртранснафті" пояснюється стратегічним значенням цього підприємства для оборонного комплексу України.

Дивіться також: Коломойський на запитання журналіста відповів образами і матами (ВІДЕО +18)

Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу "1+1", передає Корупція.Інфо

"Укртранснафта, окрім всього, дозволила уникнути нафтової блокади з боку Російської Федерації. Чому я, губернатор Дніпропетровської області, опинився в Укртранснафті? Та тому, що Укртранснафта є стратегічним підприємством для оборони нашої країни", – сказав Коломойський.

При цьому він уточнив, що хотів запобігти "непорядку та безладу в Укртранснафті".

Читайте також: Лещенко показав, як Коломойський “барикадується в ” Укрнафті ” (ФОТО)

"Укртранснафта – це кровоносні судини усієї цієї системи. Якщо кровоносні судини з тієї чи іншої причини не будуть працювати, то весь цей комплекс зупиниться", – резюмував він.

Нагадаємо, в офісі компанії "Укртранснафта" розгорівся конфлікт, пов'язаний зі зміною керівника підприємства. Наглядова рада цього держпідприємства відсторонила Олександра Лазорка від здійснення повноважень голови правління компанії. У повідомленні "Нафтогазу", що контролює 100% акцій "Укртранснафти", не було вказано причину такого рішення.

Нагадаємо, під будівлею "Укрнафти", вхід до якої заблокували автоматники, сталася сутичка між представниками "охорони" будівлі та народним депутатом Мустафою Найємом.