От-от завершиться передвибочі гонка, а тому залишається всього декілька днів для вибору власного фаворита. А поки Ви визначаєтесь наша команда презентує вам ТОП-50 найбільш безвідповідальних депутатів Верховної Ради VII скликання.

Додомо, що всі без виключення рейтингові позиції сформовані на основі підтверджуючих фактів виконання чи невиконання відповідними політиками своїх обіцянок.

Метою є можливість сформувати усталене уявлення виборців про діючих народних депутатів і кандидатів, голос за яких вони мають у планах віддати на дострокових парламентських виборах 2014 року, а також показати ступінь ефективності виконання їх обіцянок.

Читайте: “Велика сімка” або хто потрапить до Парламенту

Цікаво, що до офрмування цього списку доклали зусиль громадські активісти "Слово і Діло", які звернулись до всіх без виключення народних депутатів ВР VII скликання і особливо до тих, що значаться у списках кандидатів в народні депутати парламенту наступного скликання.

Нардепів попросили пройти “Детектор політичної відповідальності” і надати до 20 жовтня документальні підтвердження фактів щодо стану виконання або невиконання наданих обіцянок протягом поточної депутатської каденції.

Із загального числа всього депутатського корпусу, прозвітували за свої обіцянки лише 14 народних обранців: Григорій Немиря, Оксана Продан, Володимир Литвин, Віктор Тимошенко та інші.

Читайте: Лише 50% кандидатів у народні депутати на Львівщині оприлюднили фінансові звіти

Цікаво, що лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко, ввійшов у десятку безвідповідальних депутатів. 

З відомих політиків конкуренцію йому склав хіба що ще один лідер Петро Симененко іх "Комунітичної партії" ( невиконані обіцянки   якого про соціалізм тягнуться вже десятиліттями…))

c70adc8984e463ab9faea1a60987c70b

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор: Кай Кіт