Наша команда промоніторила події, які відбулися у звязку із фіналом вчорашніх виборів. 

І наткнулися ми на своєрідні кримінальні виборчі хроніки !

№1: В Кіровоградській області в окрузі №102 з центром у Знам'янці скоїли напад на автомобіль, в якому пересувалися кандидати в нардепи Сергій Лещенко, Світлана Заліщук та Мустафа Найєм. 

Як повідомили Українській правді учасники події, напад стався на машину у готельного комплексу «Орлине гніздо» напали 6 осіб. В результаті нападу камінням повністю розбитий автомобіль.

«Напад скоєно поруч з виборчою дільницею, де було виявлено підкуп виборців на користь Олеся Довгого», – повідомили активісти.

2

                1

 

 

 

 

 

 

 

№2: У Кривому Розі на Дніпропетровщині у окружкому №33 відбулась стрілянина 

Про це повідомляє керівник штабу Блоку Петра Порошенко в Кривому Розі Андрій Жаботинський. За його словами, невідомі обстріляли іномарку, що стояла біля будівлі, в якому розміщується Окружна виборча комісія №33. Кому належить автомобіль поки невідомо. Поруч з місцем події перебувають представники батальйону «Кривбас». Як повідомили в обласному управлінні міліції, на місці події працює оперативна група МВС. 

4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

№3: Прихильники сепаратистів з Донецька вирішили створити «Галицьку Народну Республіку»

 

№4: Кандидат в народні депутати по 179 округу Василь Грицак разом з невідомими, озброєними автоматами, захопив міськрада міста Лозова, одне з міст округу. 

Про це  повідомили – жителі Лозової. За їх словами, загарбники прибутку на автомобілях без номерів. Василь Грицак в минулому скликанні Ради був депутатом від Партії регіонів. У цій якості він виступив автором скандального закону про єдиний державний демографічний реєстр і біометричні паспорти. Його також пов'язують з консорціумом ЄДАПС, який займається випуском документів строгої звітності. У квітні минулого року Віктор Янукович призначив його заступником глави Державної міграційної служби. 

 

№5: Четверо жителів Донецька, не знаючи, що в місті не відкрився жоден виборчу дільницю прийшли голосувати на дострокових парламентських виборах і потрапили під обстріл бойовиків самопроголошеної «Донецької народної республіки». 

Про це повідомляє Донецька облорганізація Комітету виборців України. 

Четверо виборців з Донецька потрапили під обстріл бойовиків з ДНР. Про інцидент спостерігачам спільної моніторингової кампанії Комітет виборців України та Громадянської мережі ОПОРА повідомили жителі Донецька, – повідомляється на сторінці облорганізації КВУ в Facebook. 

За даними активістів, четверо жителів Донецька прийшли на виборчу дільницю, на якому зазвичай голосують на виборах, в школі №114 в Петровському районі Донецька

Коли ми прийшли туди, на вході стояла людина, якого ми запитали, можна проголосувати. Він сказав »Зараз все вирішимо« і увійшов до будівлі школи. Після цього з будівлі по нам випустили автоматну чергу, ми ледь врятувалися, вчасно добігши до машини «, – цитують в КВУ жителів Донецька. Виявилося, що жителі міста не знали про те, що в Донецьку не відкрили виборчих дільниць.