Як повідомив наш кореспондент, який перебував на місці події, до масової бійки біля гуртожитків Сухопутної академії ім. П. Сагайдачного справа не дійшла.

Натомість вдалося з’ясувати деталі події:

Зокрема, троє невідомих із "сухопутки", які були на підпитку напали на перехожого. Це все відбувалося перед входом у 5 гуртожиток НУ Львівська політехніка. Студент-оперзагонщик вибіг з гуртожитку, щоб допомогти постраждалому.

В результаті сам попав під роздачу.

Коли решта людей з гуртожитку зібралися спіймати курсантів, тих вже не було на місці події.

Про це наголошує один із студентів НУ ЛП Богдан:

За 15 хв, до сухопутки підійшло людей десь 100, а наші дуже довго збиралися. Поки наші зібралися то курсантів уже не було.

Нагадаємо, йшлося про те, що що троє невідомих із "сухопутки" побили одного оперзагонщика із 5 гуртожитку НУ Львівська політехніка.

Також повідомлялося, що студенти НУ ЛП збиралися йти до гуртожитків "сухопутки". В результаті створилась загроза масової бійки

Таку інформацію ми отримали із повідомлення у соціальних мережах.

Зокрема йдеться про те, що троє невідомих із "сухопутки" побили одного оперзагонщика із 5 гуртожитку НУ Львівська політехніка.

Стало відомо, що почали збирати людей із 5-го, 10-го, 11-го гуртожитків НУ ЛП, та збираються направлятися до гуртожитків Сухопутньої академії.

 

Снимок