Віктор Постол знову претендує на титул: він може провести бій з чемпіоном WBC і ВБО.

Українець є обов’язковим претендентом по лінії Всесвітньої боксерської ради.

Як повідомив промоутер Боб Арум, чемпіон світу за версіями WBC і WBO в суперлегкій вазі Хосе Карлос Рамірес (25-0, 17 КО) наступний бій проведе проти одного з двох суперників – 35-річного українця Віктора Постола (31-2, 12 КО) , або англійця Джека Кеттеролла (24-0, 13 КО).

“У нього два зобов’язання: одне по лінії Всесвітньої боксерської організації (WBO), друге – Всесвітньої боксерської ради (WBC). Одна – з Постол, а по іншій лінії чекає Кеттеролл. Цим організаціям доведеться вирішити між собою, хто перший. Наш план такий , що після обов’язкового захисту він попросить іншу організацію про відстрочку заради чергової уніфікації”, – пояснив промоутер.

У попередньому поєдинку Віктор Постол здобув перемогу над французом Мохамедом Мімун і отримав звання офіційного претендента на пояс WBC. За підсумками бою судді винесли одноголосний вердикт на користь українця – 98:92, 97:93, 99:91.

Нагадаємо, що Сауль Альварес позбавлений пояса IBF, титул в Суперб розіграють Сергій Дерев’янченко і Геннадій Головкін. Український боксер знову буде боротися за чемпіонський титул, який йому не дозволив завоювати Деніел Джейкобс.

Також вчора два українця нокаутували своїх суперників під час боксерського шоу в США. Євген Хитров та Іван Голуб зупинили суперників ударами по корпусу.