Сьогодні секретар Ради національної безпеки і оборони у своєму інтерв’ю для “Радіо Свобода” висловився з приводу майбутнього для Петра Порошенка:

– Петру Олексійовичу треба визначитися. Він – бізнесмен, або він – політик. Коли людина визначиться, тоді все стане на свої місця дуже швидко. Тому що ті речі, які робились за часів Петра Олексійовича…. Я не кажу, що він робив. Але скажіть, будь ласка, в який спосіб Віктор Медведчук, апологет «російського світу», кум Путіна, міг за часів Петра Олексійовича заволодіти нашою з вами спільною власністю – трубою, по якій прокачувався певний продукт? Скажіть, будь ласка, без Петра Олексійовича це могло статися? Я вам можу дати відповідь: ні! Занадто великі проєкти.

Нагадаємо, експрезидент України Петро Порошенко відповідає критеріям, за якими його можуть включити в список олігархів, заявляв міністр юстиції Денис Малюська.

“Європейська солідарність” усвідомлює, що їхній лідер теж автоматично потрапляє в реєстр і це теж зрозуміло”, – сказав міністр в ефірі телеканалу “Україна”