Ім’я цього нардепа весь час на слуху: то у бійку потрапить, то у черговий скандал, або просто пост у Фейсбуці напише, який створить суспільний резонанс. Такий вже він є – Борислав Юхимович Бляхер-Береза. Знали про те що у нього подвійне прізвище? Перше – батькове, але в політиці, звісно ж, краще не наголошувати на своєму корінні, бо й так злі язики винуватять в усьому «жидівську» натуру державних мужів. Однак, сьогодні не про таємниці політичної діяльності Берези – Корупція.Інфо хоче розповісти про кохану жінку депутата та їхні сімейні стосунки.

Свою дружину Наталю, Береза довго оберігав від сторонніх очей, адже його політична кар’єра розпочалась у буремному 2013 і це було просто небезпечно. Чоловіку тоді погрожували фізичною розправою не лише над ним, а й над його найближчими родичами. Та вже восени 2014 він сміливо з’явився на публіці з коханою, яка вразила всіх своєю красою.

Про їхні стосунки Борислав розповідає не надто багато, та й про Наталю знайти інформацію – ще те завдання. Відомо, що їй 42 роки і вона домогосподарка. Свій час жінка присвячує вихованню дітей та домашнім справам. Окрім цього, вона є справжньою опорою для свого чоловіка – підтримує його в усіх починаннях. 

Подружжя виховує трьох дітей: двох синів – Данила та Іллю, і доньку Дарію. 

До речі, Борислав належить до тієї категорії чоловіків, які розділяють зі своїми дружинами момент народження дитини. Так, він був поруч з Наталею, коли на світ з’являлись двоє молодших дітей. Про те, як він прийшов до цього, розповідає так:

«Лікар сказав: "ти що, збираєшся її одну залишити, щоб вона одна мучилась? Допомагай разом". Так я зрозумів, що хочу потрапити на пологи».

В одному з інтерв’ю Береза про свою родину сказав так: 

«Сім’я – це святе. Для неї завжди є час. Я намагаюся знаходити його по максимуму. Тим більше, що в нашій родині демократія».

Популярне: "Буде горіти Чорне море, а столицею України стане не Київ?": Яку долю пророкує  державі астролог з Рівненщини

До речі, попри те, що Борислав має багато роботи, він справді присвячує максимум часу рідним: деколи навіть робить домашні завдання з дітьми.