Після того, як  виключили народного депутата Олександра Дубінського з фракції “Слуга народу” решта нардепів побачили, що жодних голосних  виходів в групі із депутатського об’єднання не відбулося, про це в інтерв’ю виданню “Цензор.НЕТ” розповіла заступниця голови фракції “Слуга народу” нардепка Євгенія Кравчук.

“Ніхто не став у позу; ніхто не сказав, що от, я виходжу із фракції, бо не погоджуюся з рішенням фракції про виключення”, – сказала Кравчук.

За її словами, Дубінський у Раді не занапаститься.

“Я бачу, що він поки буде позафракційним. Він дуже яскравий політик, розумний, тут нічого не можу сказати. Хоча все-таки дурницю зробив, коли пішов на спільну пресконференцію з [народним депутатом Андрієм] Деркачем. Тепер жалкує про це. Поки він такий, соло. У нього історія соло”, – зазначила Кравчук.

Нагадаємо, 11 січня 2021 року американський уряд запровадив санкції проти Дубінського та інших осіб, які на думку американців є частиною пов’язаної з Росією мережі закордонного впливу. Згодом, Дубінський заявив, що Монобанк запропонував йому закрити рахунок.

Вже 26 січня НБУ попередив банки про ризики співпраці з Дубінським. Після цього, 28 січня YouTube видалив канал народного депутата та ексжурналіста Олександра Дубінського, зазначивши, що той порушує правила спільноти.

А виключили Олександра Дубінського з фракції “Слуга народу” 1 лютого. Виключення нардепа підтримали понад 180 народних депутатів.