Нещодавно відбулося гучне мінусування зрадника Іллі Киви. Одразу після цього пішли чутки, що кумасик Путіна може приєднатися до концерту Кобзона, а за ним і інші члени кремлелюбів-ОПЗЖшників. Стало відомо, на чию ліквідацію з оточення Путіна послідує особиста помста глави Кремля. Зокрема, кого буде ліквідовано у відповідь на вбивство Медведчука, якщо таке трапиться.

Про це розповів український публіцист Віталій Портников.

В одному із інтерв’ю, у нього запитали, чиє вбивство може викликати реакцію глави Кремля. На що прозвучала неочікувана відповідь.

«Держслужбовець для Путіна — це витратний матеріал. Як відомо, він сам заарештовує губернаторів, саджає їх на 25 років. Державні службовці в Росії не мають великого значення, тому що РФ — країна тоталітарна: значення має тільки персона «царя», а всі інші — це витратний матеріал», — сказав Портников.

Проте, за його словами, зовсім інша справа «государеві» люди.

«Віктор Медведчук є людиною, яка займає певну позицію в близькому оточенні Путіна, а саме: позицію майбутнього «лідера» України у складі «союзної держави», де буде ще Росія і Білорусь. Іншої кандидатури на цю посаду у Путіна приблизно з 2004 року немає», — впевнено заявив український публіцист.

Віталій Портников також розповів, якою буде реакція і відповідні дії Путіна на ліквідацію Медведчука.

«Знищення Медведчука, як і його арешт, буде сприйнято Путіним як дія, що вимагає набагато серйознішої особистої відповіді приблизно такого ж рівня в оточенні Зеленського. Російські спецслужби шукатимуть, хто в оточенні Зеленського має такі ж особисті стосунки з першою особою, і намагатимуться цю людину ліквідувати», — підсумував експерт.