JPG

Раптові та резонансні обшуки в святая святих для кожного українського ДАІшника – департаменту ДАІ України в Києві дали шокуючий для повністю корумпованого керівництва цього державного органу влади результат – мішки та пачки грошей, які обманом і неправдою були взяті у вигляді хабарів і поборів з простих громадян України.

Пропонуємо читачам відео громадських активістів, на якому видно момент вилучення грошових коштів з сейфу одного київського ДАІшного керівника.

Читайте також: ДАІшники продовжують на постах брати по 200 гривень від водіїв вантажівок (ВІДЕО)

Керівник Департаменту ДАІ Анатолій Сіренко в своєму коментарі в цій ситуації розповів, що це, можливо, провокація проти чесних і непідкупних ДАІшних керівників з боку терористів із «донецької народної республіки», які, можливо, і підкинули їм гроші.

 

«Не встиг начальник департаменту України викрити злісного сепаратиста і терориста, який здав з потрухами все управління ДАІ Житомирської області, як підступні терористи підло вдарили прямо в серце непорушною і максимально чесної обителі – департаменту ДАІ України!» – пишуть громадські активісти у анотації до цього відео.

 

 

«Підлі терористи з «підконтрольної ДНР території» здійснили таємне проникнення в цю святу святих, манну ДАІшну, і цинічно, не дивлячись на всі норми моралі, обстріляли ГРАДОМ пакетів з вічно зеленими Вашингтонами (баксами), а також вічно стурбованими європейськими різнокольоровими цінностями, перетягнутих гумками, які «викликають занепокоєння» порватися і лопнути, від кількості упакованих ними фантиків…», – продовжує іронізувати активісти. 


 


«Управління Департаменту ДАІ героїчно боролося, показуючи свій патріотизм, але полягло в нерівному бою, не витримавши такого натиску… Навіть постраждав син одного з мешканців і захисників цієї тверді непорушної – один з грошових вибух-пакетів, за словами патріота і захисника, прямою наводкою потрапив у його 25-35 річне чадо… Колектив ГО «Дорожній Контроль Україна» приносить співчуття всім постраждалим в цьому нерівному бою ДАЇшним патріотам, – «Пляж на Карибських островах Вам асфальтом, і Порш Панамера Вам «Калиною»!!!», – завершили громадські діячі.
 


Нагадаємо, що так звані «правоохоронці» з Державної автомобільної інспекції на стаціонарних постах продовжують брати хабарі від водіїв вантажних автомобілів у розмірі 200 гривень як якусь «плату за проїзд».


Джерело: Корупція.Інфо.