"Сивина в голову, біс в ребро" так можна назвати поведінку і вчинки багатьох українських політиків. Чи то поважний вік, чи то жага прекрасного спонукає народних обранців призначати собі в заступники чарівних дівчат з модельними даними і глибоким декольте.

Сьогодні редакція Корупція.Інфо хотіла б розповісти вам про не таку вже й "нову" заступницю одіозного Міністра соціальної політики Андрія Реви, Олександру Чуркіну.

Рудоволоса красуня сіла в крісло заступника міністра соціальної політики з питань інтеграції у вересні минулого року й одразу ж про дівчину заговорили. Першим стосовно цього, висловив свою думку відомий блогер Михайло Шнайдер, чоловік зазначив, що скандальний міністр Рева не лише великий поціновувач смачної та ситної їжі, але й хороший знавець жіночої краси. Блогер барвисто розписав тридцятирічну заступницю та й ще й вказав скільки заробляє дівчина.

"Нещодавно Рева взяв своїм заступником 30-ти річну Олександру Чуркіну! Молоду Рудоволосу дівчину! А тепер увага !!! Зарплата Олександри становить близько 93 тис. в місяць»

Проте, з невідомих причин допис Михайла Шнайдера було видалено. Мабуть, нашуміла інформація дала про себе знати, бо людям то рот не закриєш.

Зеленоока киянка з сильними й вольовими амбіціями Олександра Чуркіна до гучного призначення працювала в представництві дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ, а також, судячи з її резюме в LinkendIn, в Міністерстві фінансів і в Інституті бюджетних і соціально-економічних досліджень IBSER начальником відділу фінансів.

Популярне: "Всі приїхали висловити співчуття, а він…": Мер одного з міст вразив українців своїм вчинком на могилі воїна

У декларації Чуркіної зазначено, що за 2016 рік в ЮНІСЕФ вона отримала зарплату в 874 120 грн, тобто, по 72 800 грн на місяць. На своїй сторінці в соцмережі Олександра активно розповідає про подорожі в Бангкок і демонструє яскраві фотосесії. Наприклад, в старовинних нарядах і з собакою.

Зараз пані Олександра у Міністерстві відповідає за євроінтеграцію. І судячи з її сторінки в Мережі доволі вдало. Чуркіна жваво приступила до виконання своїх обов'язків й кожного тижня "звітує" своїм читачам про виконану роботу.