Варто лише поглянути на шикарне життя Ляшка – дорогі автівки, числених охоронців і величезний маєток. Тут ситуація абсолютно зрозуміла – не варто використовувати політику як спосіб збагачення.

Таку думку висловив журналіст-розслідувач Дмитро Гнап.

Він підкреслив, що коли мова йде про антикорупційні розслідування щодо парламентарів, то варто розділяти, хто цими справами займається.

«Якщо ж йдеться про Національне антикорупційне бюро, то провадження було порушено ще півтора роки тому після заяв Олександра Онищенка про підкуп народних депутатів. Ця справа достатньо давня, вона розслідується. Я сам надавав додаткові матеріали, які отримав як журналіст-розслідувач, в тому числі і від самого Онищенка», – розповідає Дмитро Гнап.

Якщо ж йдеться про справи щодо «екс-регіоналів» Дунаєва, Пономарьова та інших, то, на його думку, це може бути пов’язано з політичною кон’юнктурою.

«Цим займається Генпрокурор Луценко і, я думаю, що тут ведуться якісь політичні торги, адже скількох депутатів Луценко обіцяв притягнути до відповідальності? Згадати бодай Новинського й Довгого. Ці історії закінчилися «пшиком». Тут швидше триває якась підкилимна політична гра», – вважає журналіст.

Популярне: Одружуватися в Україні можна буде лише за однієї умови: в Раді прийняли новий закон

У той же час, підкреслив експерт, щодо лідера «радикалів» Олега Ляшка ситуація абсолютно зрозуміла.

«Варто подивитись на Олега Ляшка, який до приходу в політику працював звичайним редактором і журналістом, а потім став народним депутатом. Треба просто поглянути на його шикарний спосіб життя – кортеж із «кадилаків», численних охоронців, величезний маєток, у якому той мешкає, та три чи чотири великих квартири, записаних на матір», – перераховує Гнап.

Окрім цього він пригадав неймовірні «виграші в лотерею» Олега Ляшка. Мовляв, раптом виявляється, що людина має фантастичні математичні здібності і тричі поспіль може виграти величезну суму грошей.

«По Ляшку це називається «сам догрався» – не треба збагачуватися на політиці. Також хотів би сказати, що коли НАБУ береться за якусь справу, то там є бодай перспектива довести її до суду. А прокуратура діє за принципом «ваші проблеми – це наші прибутки», – заявив журналіст-розслідувач.