Український бізнесмен Ігор Коломойський сказав в інтерв'ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону, що крім "привітів із Банкової" йому ніхто ніколи не погрожував.

"Порошенко колись мені погрожував. І передавав через держчиновників погрози. Як сприймати з вуст, скажімо, секретаря РНБО або нинішнього президента слова: "Ми тебе посадимо!"? Це погроза чи ні? Якщо це погроза, тоді погрожували, а якщо ні… Але я вважаю, що це стиль поведінки", – розповів він.

Коломойський додав, що у 55 років йому вже "пізно боятися".

Український бізнесмен Коломойський тимчасово проживає в Ізраїлі.

Раніше Коломойський підтверджував, що у нього є громадянство Ізраїлю.

Востаннє в Україні підприємець був у червні 2017 року. "Є ймовірність, що якщо приїду, не зможу поїхати", – сказав він в інтерв'ю Жанні Нємцовій у травні цього року. Цю інформацію Коломойський підтвердив у розмові із Сонею Кошкіною.

Популярне: Можна не платити? Газовики розповіли, що робити з вказаним в нових платіжках боргом

Бізнесмен і його структури є фігурантами низки судових розглядів. Зокрема, Високий суд Лондона розглядає позов націоналізованого "ПриватБанку" проти колишніх власників фінустанови. Позивачі стверджують, що бізнесмени вивели з банку приблизно $2 млрд, провівши ряд незаконних операцій. В кінці 2017 року суд видав наказ про всесвітній арешт активів Коломойського і його партнера Геннадія Боголюбова і шести компаній, які їм, імовірно, належать або перебувають під їхнім контролем.