Нардеп від “Опозиційною платформи – За життя” Ілля Кива прокоментував “Країні” скандал з тим, що він нібито мастурбував під час засідання Верховної Ради, і назвав відео, що розлетілися вчора по соцмережах, фейком.

“Це тупий фейк. Зняли один мій рух, а потім повторили його в кадрі кілька разів за допомогою монтажу. І на цей фейк багато повелося. Хоча про що ми взагалі говоримо? Кожен чоловік робить так само, якщо є що … Виправив член , підтягнув шкарпетки, подзвонив знайомій дівчині – і це стало топ-новиною. Наше суспільство хворе і наповнилося криками – фейкова історія мого члена перебила закон про столицю і формулу Штайнмайера, і продаж землі “, – сказав Ілля Кива “Країні “.

Відзначимо, що відео, на якому надреп доторкається до статевих органів під час засідання парламенту з’явилося в мережі 2 жовтня. Повідомлялося, що нібито Кива мастурбував після листування з моделлю з Одеси.

Нагадаємо, в той же день нардеп від “Слуги народу” Олександр Дубинський прямо під час засідання Верховної Ради 2 жовтня влаштував собі обід.

Варто зазначити, що сьогодні, спікер Верховної Ради Дмитро Разумков закликав народних депутатів не їсти, не палити і не “задовольняти будь-які фізіологічні потреби” в сесійній залі парламенту.