У 47-річного артиста раптово зупинилося серце.

У російській Самарі помер актор Володимир Погановський, який в різні роки працював в тольятінському театрі «Колесо» і самарському ТЮЗі.

Володимир Погановський навчався в московському ГІТІСі, отримавши спеціальність актора театру і кіно. За розподілом він був направлений в тольяттінський театр «Колесо», де працював в різні роки. Повернувся в Самару, де виступав в ТЮЗі.

Надалі навчався в СІПКРО, за спеціальністю «Управління навчальним закладом». З 2005 року почав працювати в сфері освіти, з 2006 року в гімназії № 1.

Як розповіла «КП-Самара» мама актора Софія Погановська, смерть наступила раптово, у нього зупинилося серце. «Вони з другом домовилися зустрітися, але коли той прийшов до нього додому, Володя не відповідав на дзвінки. Почекавши якийсь час, його друг подзвонив мені, я приїхала, ми відкрили квартиру і побачили там Володю. Нічого не віщувало подібного. Він працював, був дуже радий, буквально горів своєю роботою, у нього дуже добре виходило з дітьми », – розповіла Софія Погановська.

Володимиру Погановському було 47 років.

Шанувальники і друзі актора до цих пір не можуть прийти до тями.

“Майже кожного тижня ми отримуємо новини про вчинення самогубства або загибель якогось актора або іншого артиста. Сподіваюся ти знайдеш спокій … так сумно, він прекрасний артист, я знав його … Я так розчарований, що його більше немає! Як шкода ще жити і жити “.