“Україна не має права залишити цю війну у спадок своїм нащадкам. Тому війну не потрібно “відкладати на потім” – боротися з ворогом потрібно зараз. Ми маємо нищити ворога тут і зараз”

Про це заявив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, опублікувавши відповідний допис у Twitter .

Він наголосив, що з такою боротьбою, яка зараз розгорілася в Україні, світ не зустрічався ще з часів Другої світової війни. Водночас головнокомандувач ЗСУ наголосив, що нашій державі вдасться перемогти ворога.

“На нашій землі триває боротьба, масштабів якої світ не бачив із часів Другої світової. Ми не маємо права перекласти цю війну на наших дітей. Ворога потрібно знищити тут і зараз. І ми це можемо зробити”, – написав Залужний.

Зауважимо, що раніше в інтерв’ю американському TIME Залужний наголосив, що Україна боротиметься «до останньої краплі крові», але її перемога у війні з Росією «не буде фіналом». 

«Виходячи з того, що я безпосередньо знаю про росіян, наша перемога не буде фіналом. Наша перемога буде можливістю видихнути і підготуватись до наступної війни», – сказав Залужний

Головнокомандувач ЗСУ зізнався журналістам, що його також здивували хиби Росії. Коли ворог зіткнувся із сильним опором або втрачав здатність поповнювати запаси, він не відступав і не переходив до іншого підходу.

“Вони просто загнали своїх солдатів на бійню”, — сказав Залужний. “Вони вибрали сценарій, який найбільше влаштовував мене”.