Президент заявив про погрози для Європи.

Президент України Володимир Зеленський на Батумський міжнародної конференції в Грузії заявив, що присутність російського військового контингенту загрожує не тільки Грузії, Україні та Молдові, а й всьому континенту.

«Якщо Брюссель не демонструє залізну підтримку європейських прагнень трьох наших країн (України, Грузії, Молдови), тоді хтось демонструє залізні м’язи своєї зброї біля трьох наших державних кордонів. І це, на мій погляд, загроза не тільки для наших трьох країн, але і для всього континенту », – зазначив президент Володимир Зеленський.

Також на форумі прозвучало нагадування раніше озвучених Зеленським даних про те, що росіяни на своїх навчаннях відпрацьовують можливі варіанти захоплення Києва, Одеси і Харкова.

На думку глави держави, Україні слід очікувати ускладнення ситуації безпеки і бути готовою до нової агресії кожен день. Зокрема, ймовірність провокацій є в середині вересня, коли стартують навчання Захід-2021.

А також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.