Українські воїни плідно попрацювали на Донбасі та Херсонщині.

Збройні сили України продовжують “демілітаризовувати” “другу армію світу”. Минулої доби було ліквідовано кілька складів боєприпасів та баз окупантів.

Про це на своєму каналі в Telegram повідомив речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук.

Зокрема, українські воїни “мінуснули” 4 склади боєприпасів і 3 бази окупаційних військ РФ. Артилерія потужно відпрацювала по тилах загарбників у Херсонській, Луганській та Донецькій областях.

Знищено:

базу та БК в Кадіївці на Луганщині;
БК у Донецьку;
БК в Макіївці на Донеччині;
базу в Таврійську на Херсонщині;
БК та базу в Горлівці на Донеччині.

Додамо, на Луганщині українські захисники змусили росіян відійти від Верхньокам’янського, поблизу Лисичанська знищили 12 ОМОНівців із Сахаліна, у Кадіївці зруйнували казарму з російськими військовими.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай

“Сили оборони України завдають противнику втрат на всіх напрямках, де йдуть активні бойові дії. А західна артилерія допомагає тримати у напрузі росіян у тилу.

За останні тижні ми уразили декілька складів із боєприпасами і скупчень окупантів лише на Луганщині. Багато успішних влучань і на Донеччині, що не дає змогу ворогу атакувати інтенсивніше. Скажу більше – щоночі вони не сплять, а чекають, що по них можуть влучити.

Зокрема, вчора у Кадіївці (колишній Стаханов – ред.) руйнувань зазнало приміщення, де перебували російські військові. Втрати уточнюються.

А поблизу Лисичанська наші артилеристи накрили вогнем російських окупантів, які щойно прибули на ротацію. А саме загін сахалінського ОМОНу, який за наказом Кремля прибув на війну в Україну. Знищено щонайменше 12 спецпризначенців ворога. Багато росіян поранено”.

Втім окупанти продовжують застосовувати штурмову та армійську авіацію, продовжують ракетний та артилерійський терор мирного населення.