У Путіна назріває новий конкурент, який, схоже, вже починає крутити схеми, аби дістатись ближче до президентського крісла.

Микола Патрушев взяв на себе величезний ризик, обмінявши свою офіційну посаду секретаря Ради Безпеки РФ на посилення впливу в силовому блоку та «гарантії» щодо президентства свого сина.

Про це повідомляє телеграм-канал «Генерал СВР».

«На своє місце Патрушев призначив Шойгу, який по суті є манекеном-маріонеткою, так само як і двійник Путіна. Сергій Шойгу у Раді Безпеки є зрозумілим кроком Патрушева, мета якого полягає в ослабленні впливу Ради Безпеки, переносячи центр ухвалення рішень у тінь і ще більше замикати на себе силовий блок.», — сказано у повідомленні.

Усі призначення силовиків залобіював Микола Патрушев.

Золотов та Колокольцев стають ще більше прив’язані та зобов’язані Патрушеву. Поточний status quo влаштовує керівництво ФСБ Бортникова-Королева. Белоусов в Міністерстві оборони є узгодженою кандидатурою між Чемезовим та Патрушевим, йому слід зупинити загальне розкрадання військового бюджету, взявши під контроль «політбюро» основні потоки.

У статті відмітили, що це серйозний крок Патрушева і все може вирішитися вже найближчим часом.

«Ставка «ва-банк» Патрушева — це серйозний крок і піднесення ставок до максимуму. Обман амбіцій Патрушева щодо президентства його сина Дмитра, з перспективою не більше 10 місяців, призведе до паралічу влади або тотального переважання однієї з башень і фактичного захоплення влади. Також… Миколай Патрушев безумовно придумає собі нову посаду, яку захоче.», — констатовано у статті.