«Сивочолий» знов бреше. Нас вдалося розколоти не “вірусу Зе -19″. Такими словами розпочав свій допис у Фейсбуці екснардеп Семен Семенченко.

Подаємо його слова в оригіналі:

“Ще з 2014 року всі хто готовий був цілувати д*пу «Першого», «не помічати» котли, злодійства, зраду, добровольців в тюрмах були призначені реєстровими «патріотами», «майданівцями», «добровольцями» і «волонтерами». Всі ті хто був не готовий “тиснути руку і обіймати” разом з головним будівельником будок були оголошені аферистами, мародерами, шатунами і агентами Кремля.

Те що не вдалося в Україні Путіну блискуче виконав його сивочолий партнер в Україні. Ну а “вірус Зе -19″ з’явився вже як реакція суспільства на тотальну зраду сподівань Майдану, заміну боротьби з корупцією та російської агресією на паради, постановочні фото і порожній п*здеж продажних повій по телебаченню. Бо гарне поживне середовище було… І щоб «розколу» не було – треба спочатку прибрати першопричину яка і послаблює наш державний організм. Тоді ніякі віруси не будуть страшні!”, – йдеться у повідомленні Семенченка.

Зазначимо, що так бурхливо Семенченко відреагував на останню заяву Петра Порошенка, а саме на слова експрезидента що боротьба за Крим почалася з світової підтримки України, з санкцій та обмежень проти Росії, а не з приходом до влади Володимира Зеленського.

“Наголошую війна – це наше повідомлення, пану Зеленському. Війна не закінчилася, як ви обіцяли. І не закінчиться, бо її не закінчує Путін. Те, що ви побачили в його очах мир – вас обдурив хтось. І Україна заплатила більш як трьомастами поранених, і більш як п’ятдесяти вбитих, загиблих наших воїнів на Донбасі на бойових втратах під час вашого перемир’я. Кожен тиждень майже Україна втрачає героя”, – наголосив Петро Порошенко.

Він наголосив, що він розпочав боротьбу проти окупації Криму приїхавши на півострів, а світова спільнота почала боротьбу з запровадженням санкцій.

“А сьогодні вони вже розписалися в тому, що в них нічого не виходить. Що виявляється, вони з Росією нічого не можуть зробити, а як критикували. Сьогодні вони вже у примарній уяві зробили заяву, що боротьба за Крим почалася з його приходом, я думаю, що в нього “приход” має іншу природу, а боротьба за Крим розпочалася з мого приїзду 27-28 лютого в Крим. Тоді коли вони стояли на Червоній площі, і боротьба за Крим розпочалася з впровадженням санкцій, з резолюції ООН, з консолідації всесвітньої коаліції на підтримку Україн”, – підкреслив п’ятий президент.

Петро Порошенко заявив, що “епоха шоуменів” дійшла кінця і Україна дорого за неї заплатила.

“Це просто ще раз свідчить про те, що ми маємо справу з зеленими невігласами і дилетантами, які за два роки, майже, або навіть не майже, так нічому ви не навчилися. Зараз ми можемо наголосити. Це є тотальне українське відчуття – “епоха шоуменів” закінчилася. І дуже дорого обійшлася Україні”, – підкреслив Порошенко.

“Епоха людей, які проголосили своєю стратегією “какая разніца” Україною не була сприйнята. Епоха тих, хто збирався замість того, щоб укріплювати власні збройні сили ставати на коліна і повзти до Путіна, щоб побачити в його очах мир – більше нікого не обдурить. І вона дуже дорого обійшлася Україні”, – зауважив лідер “Європейської Солідарності”.