В ДБР назвали брехнею заяву партії Порошенка про арешт не ЙОГО телеканалів – Суд не накладав арешт на активи цих каналів. Про це на своїй Фейсбук-сторінці пише український політолог Євгеній Прокопишин.
https://www.youtube.com/watch?v=6K6EpCQBfvA&t=2s
З одної сторони погана новина – ці помийки взагалі пора давно закрити (позбавити ліцензії, бо це партійне ТВ, а не загальнонаціональний інформаційний канал), а з іншої сторони новина хороша – ще раз викрили наглу брехню штабу олігарха Порошенка, який бреше ЗАВЖДИ і в усьому.
Нагадаємо, що у Державному бюро розслідувань вважають, що п’ятий президент України Петро Порошенко, найімовірніше, не планував свій закордонний візит заздалегідь. Там заявили, що квитки на літак політик купив вже після спроби вручити йому повістку про виклик.

“Сьогодні, 6 січня, в ході судового засідання щодо розгляду клопотання ДБР про арешт майна п’ятого Президента України Петра Порошенка, його адвокат заявив про заздалегідь сформований план поїздки Порошенка П.О. до країн ЄС”, – повідомлють у ДБР.

Водночас слідчі ДБР встановили, що Петро Порошенко замовив квитки на літак за кордон в день спроби вручення йому повістки про виклик до ДБР для проведення процесуальних дій.

В ході слідчих дій від авіакомпанії отримано інформацію, що квитки народний депутат Петро Порошенко придбав о 19.04 17 грудня – через кілька годин після того, як слідчі ДБР намагалися вручити йому повістку про виклик.

Тому заяви адвокатів про, нібито, заздалегідь заплановану поїздку не відповідають дійсності.

Органи слідства чекають на повернення Порошенка П.О. для проведення відповідних слідчих дій.