Український телеведучий Сергій Сивохо розкрив деталі свого висунення в Верховну Раду

Про це він повідомив під час запису відеозвернення з журналістом Олександром Дубинським.

«Я тепер не просто «шоумен» і «комік». Я тепер кандидат у депутати по 49 виборчому округу. Дружківка та Костянтинівка. Я борюся зі старою владою,  та  яка була ще до «старої». Побажайте успіхів», – зазначив він.

Окрім цього Сивохо зазначив, що погодився балотуватися в депутати, коли президент України Володимир Зеленський, звернувся до нього з таким проханням.

«Що стало причиною? Особисті відносини з президентом. Я бачив дуже важку роботу партії «Слуга народу». З підбору мажоритарників саме в Донецькій області, а це мій рідний регіон, і коли президент звернувся до мене за допомогою, я не зміг відмовити », – розповів телеведучий, гуморист Сергій Сивохо 

За його словами, як і всі кандидати, у яких не дуже багато грошей, кошти на виборчу кампанію він збирає по знайомим, і зізнався, що це дуже складне завдання.

«Пріоритет – це відновлення Донбасу, безумовно. Мене також дуже цікавлять нові технології, та ж «держава в смартфоні», багато цікавих речей для мене, навіть медицина. Я як син лікаря розумію, що, безумовно, необхідно здійснювати якісь кроки », – заявив Сивохо.

Як повідомлялося раніше, шоумен і активний соратник Володимира Зеленського Сергій Сивохо розповів про свої очікування від нового президента.

Сивохо розповів, радий перемозі Зеленського. При цьому він зазначив, що покладає великі надії на президентство Зеленського.

«Я знаю, що Володя най адекватніший чоловік з усіх людей, які в даний момент знаходяться в політиці. У нас дуже багато спільних точок зору, тому що ми знаємо один одного не один десяток років. Я сподіваюся, що така людина біля керма зможе щось зробити », — заявив Сивохо.

Щодо нападок хейтерів, він зазначив, що Зеленський стикався з ними все життя, але завжди досягав поставлених цілей.

«Його колись критикували, що він не зможе створити команду КВН. Потім йому говорили, що він не зможе зробити телевізійний продукт, що він не зможе керувати телеканалом. Зараз — черговий етап. Я думаю, все у нього вийде», — сказав шоумен.

Сивохо висловив упевненість, що Зеленський може стати хорошим президентом.