Популярний російський співак, соліст групи “Дюна” Віктор Рибін, який зі своєю дружиною змогли побороти онкологію, заговорив про хворобу Анастасії Заворотнюк.

На думку артиста, впоратися з раком шкіри їм допомогло правильно підібране лікування, молитва та віра.

І Віктор, і Наталя впевнені, що до раку шкіри їх обох привела любов до тривалого перебування на сонці та в солярії. Вони завжди любили засмагати, адже вважали, що сонце – це джерело вітаміну Д.

Рибін висунув припущення, що родичі Заворотнюк мовчать і не роблять офіційної заяви з приводу хвороби Анастасії тому, що ситуація набагато складніше. Він вважає, що якщо Анастасія не з’являється на публіці, то швидше за все там справи серйозні. Він каже, що необхідно всім молитися за її здоров’я, щоб сталося диво.

З приводу того, що близькі приховують справжній діагноз артистки, він говорить, що це їх особиста справа. Вони з Наталею вирішили зізнатися про те, що хворі, щоб попередити людей не повторювати їх помилок.

Нагадаємо, що в минулому році артисти зізналися, що борються з раком шкіри. Першою пляма на нозі виявила Наталя. У лікарні їй сказали, що нічого страшного і виписали мазь. Схоже пляма трохи пізніше з’явилося на обличчі Віктора. Кілька разів йому видаляли його лазером, але воно з’являлося знову.
І ось одного разу їм сказали, що це ні що інше, як рак шкіри. 47-річна Наталія і 56-річний Віктор довго приховували свій діагноз навіть від близьких. Але тепер вирішили розповісти про нього публічно, щоб уберегти інших і попередити всіх про підступність раку. Подружжя пройшли 13 сеансів променевої терапії.

Нагадаємо, що Анастасія Заворотнюк вдало перенесла операцію. Про це повідомив чоловік актриси Петро Чернишов.